آرشیو نسخه های rss پیوندها تماس با ما درباره ما
مفیدنیوز
اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلا                                                                           
صفحه اصلی | سیاسی | اجتماعی | فضای مجازی | اقتصادی | فرهنگ و هنر | معارف اسلامی | حماسه و مقاوت | ورزشی | بین الملل | علم و فناوری | تاریخ چهارشنبه ۱ آبان ۱۳۹۸ rss
نسخه چاپی ارسال
دفتر مقام معظم رهبری
پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله نوری همدانی
پایگاه اطلاع رسانی آثار حضرت آیت الله مصباح یزدی
سایت اینترنتی حجه الاسلام والمسلمین جاودان
استاد قاسمیان
خبرپو - جستجوگر خبر
پاتوق كتاب
شناخت رهبری
عصر شیعه
پایگاه وبلاگ نویسان ارزشی
صدای شیعه
عمارنامه
شبکه خبری قم

چگونه خودمان را از اینترنت محو کنیم؟!




تاریخ: ۲۲ فروردين ۱۳۹۴
اگر مشغول خواندن این مطلب هستید احتمالاً در شبکه‌های اجتماعی مختلف و سرویس‌های متفاوت اینترنتی عضو هستید. اما اگر روزی تصمیم بگیرید تا خودتان از صحنه اینترنت محو کنید چطور؟ در این مطلب سریع‌ترین راه‌های محو شدن از اینترنت را مرور می‌کنیم.

توجه کنید که اگر واقعاً از حذف هریک از اکانت‌های خود مطمئن نیستید بیشتر در این‌باره فکر کنید. چرا که پس از حذف اکانت‌ها دیگر امکان بازگرداندن آن‌ها و معمولاً حتی ساخت اکانت جدید با همان مشخصات وجود نخواهد داشت.

می‌خواهیم به شبکه‌های اجتماعی و سرویس‌های اصلی و محبوبی رسیدگی کنیم که احتمالاً اطلاعات شخصی بسیاری از شما در این سایت‌هاست: فیس‌بوک، توییتر، گوگل پلاس، یاهو، لینکداین و اینستاگرام.

فیس‌بوک
بگذارید از محبوب‌ترین شبکه اجتماعی دنیا شروع کنیم. در فیس‌بوک نکته ریزی وجود دارد که غیرفعال‌سازی یا اصطلاحاً Deactivate کردن اکانت با حذف دائمی آن تفاوت دارد.

اگر هنوز مطمئن نیستید که می‌خواهید برای همیشه از دنیای مجازی فیس‌بوک خداحافظی کنید پیشنهاد ما غیرفعال‌سازی است. برای غیرفعال کردن کافیست به Account Settings سپس Security و نهایتان Deactivate your account و یا این آدرس بروید و تصمیم خود را تأیید کنید.

گاهی فیس‌بوک سعی می‌کند با نمایش تصاویر دوستان صمیمی شما و این جمله که «این دوستان دلشان برایتان تنگ می‌شود» شما را از این عمل منصرف کند؛ پس با نهایت اراده پیش بروید!

اگر تصمیم شما برای محو شدن از فضای اینترنت جدی است بهتر است به فکر حذف همیشگی اکانت خود باشید. برای این کار باید به این صفحه بروید و بر روی دکمه بزرگ Delete My Account کلیک کنید.

این پروسه شاید چندین ساعت زمان ببرد چرا که فیس‌بوک باید دیتابیس خود را برای یافتن تمام نشانی‌ها از شما از جمله تصاویر تگ شده، لایک‌ها و منشن‌ها جستجو کند. به خاطر داشته باشید این عملیات برخلاف غیرفعال‌سازی اکانت غیرقابل بازگشت است.

اگر قصد حذف اکانت خود را دارید شاید به این فکر افتاده باشید که تصاویر و استاتوس‌های خود را که احتمالاً حاوی سال‌ها خاطرات گران‌بهاست ذخیره کنید. خوشبختانه فیس‌بوک این امکان را فراهم کرده تا آرشیوی از اکانت خود را بر روی هارد دیسک خود دانلود و ذخیره کنید. برای این کار به تنظیمات اکانت خود و بخش General بروید و Download a copy of your Facebook Data را انتخاب کنید و نهایتاً بر روی دکمه سبز رنگ Start My Archive کلیک کنید. به این ترتیب اطلاعاتی شامل تصاویر، پست‌ها و ویدئوها، پیام‌ها و چت و همچنین اطلاعات بخش About پروفایل شما ذخیره خواهد شد.

توئیتر
برای بسیار از کاربران توئیتر حتی از فیس‌بوک بااهمیت‌تر است و فعالیت بیشتری را به خود اختصاص می‌دهد. برخلاف فیس‌بوک غیرفعال کردن اکانت توئیتر همان حذف دائمی آن است.

برای حذف اکانت توئیتر کافیست به تنظیمات اکانت مراجعه کرده و سپس Deactivate my account را انتخاب کرده و با کلیک بر روی Okay, fine, deactivate my account عملیات را تأیید کنید.

توئیتر همچنین هشدار می‌دهد که در صورت حذف اکانت دیگر قادر نخواهید بود اکانتی با همان نام کاربری توئیتری ایجاد کنید.

گفتنی است توئیتر حدود ۳۰ روز کماکان اطلاعات شما را در سرورهای خود نگهداری می‌کند تا در صورت پشیمانی امکان بازگشت وجود داشته باشد. پس اگر از تصمیم خود مطمئن هستید و البته اراده چندان مصممی هم ندارید بهتر است از یکی از اعضای خانواده خود خواهش کنید تا حدود یک‌ماه شما را به تخت ببندد!

اینستاگرام
اینستاگرام در سال‌های اخیر به یکی از محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده است. این شبکه تنظیمات حریم شخصی چندانی ندارد و به‌طور مثال همیشه فالورها یا همان دنبال‌کنندگان شما قادرند تمامی عکس‌های شما را مشاهده کرده و همچنین بدانند چه تصاویر را لایک کرده و چه کسانی را دنبال می‌کنید.

به این ترتیب اگر از اینستاگرام دل پری دارید و می‌خواهید برای همیشه این شبکه اجتماعی را ترک کنید چاره کار ساده است.

باید مراحل زیر را از طریق وب‌سایت اینستاگرام پس از ورود به اکانت مطابق مراحل زیر عمل کنید: روی نام کاربری خود در قسمت سمت راست نوار بالای صفحه کلیک کرده و Edit Profile را انتخاب کنید. بر روی لینک I’d like to delete my account در پایین صفحه کلیک کنید تا به صفحه حذف اکانت راهنمایی شوید. در این قسمت می‌توانید به اینستاگرام دلیل حذف اکانتتان را بگویید و این سرویس سعی می‌کند با ارائه راهکارهای احتمالی شما را از این کار منصرف کند!

به هر حال با تایپ مجدد رمزعبور و کلیک روی دکمه قرمز رنگ اکانت شما برای همیشه حذف خواهد شد.

لازم به تأکید مجدد نیست که این عمل تمامی تصاویر، فالورها، فالویینگ‌ها، پیام‌های دایرکت و در کل اکانت شما را برای همیشه حذف خواهد کرد.

گوگل پلاس و گوگل
بسیاری کاربران به دلیل شباهت نسبی گوگل پلاس به فیس‌بوک و البته پرنبودن آن از صفحات بی‌معنی و زردی که هدف آن‌ها کسب لایک و کامنت بیشتر است به گوگل پلاس روی آورده‌اند. اما برای حذف دائمی از صحنه اینترنت باید از پلاس نیز خداحافظی کنید.

در واقع یک اکانت گوگل پلاس از اکانت گوگلی که برای جیمیل و سایر سرویس‌های گوگلی استفاده می‌کنید متفاوت است. با وجود این‌که با ایجاد یک اکانت گوگل معمولاً یک اکانت گوگل پلاس هم ساخته می‌شود عکس آن صادق نیست. یعنی می‌توانید بدون ترس از حذف اکانت جیمیل و سایر سرویس‌های گوگلی مانند همگام‌سازی مخاطبان در اندروید، اکانت گوگل پلاس خود را حذف کنید.

در صورتی که قصد دارید تنها اطلاعات عمومی اکانت خود را حذف کنید پس از لاگین کردن به گوگل پلاس بر روی نام یا آدرس ایمیل خود در بالای صفحه سمت راست کلیک کنید و Account Mangement را انتخاب کنید.

سپس وارد گزینه Delete Profile and remove related Google+ features شده و Delete Google+ Content را انتخاب کنید. به این ترتیب پروفایل شما به همراه حلقه‌های دوستان و ۱+ های شما حذف خواهد شد.

اگر تمایل دارید که اکانت گوگل پلاس را به طور کامل حذف کنید به جای Content باید در مراحل بالا گزینه Delete your entire Google profile را انتخاب کنید. با وجود این‌که این گزینه کمی ترسناک است اما نیازی به نگرانی نیست و اکانت اصلی گوگل شما با این عمل حذف نخواهد شد. البته اگر سرویس‌های جانبی مانند یوتیوب را به گوگل پلاس متصل کرده باشید ممکن است مجدداً نیاز به لاگین داشته باشید.

اگر تصمیم شما جدی است و قصد دارید اکانت گوگل را به همراه تمامی سرویس‌های آن حذف کنید اوضاع متفاوت است. بگذارید ابتدا کمی در این مورد توضیح دهم.

با این‌کار تمامی اطلاعات و دسترسی شما به سرویس‌‌هایی مانند Gmail، تقویم گوگل، مخاطبان گوگل، گوگل پلی، اکانت یوتیوب و تمامی سرویس‌های دیگر گوگلی حذف خواهد شد. به این ترتیب دیگر قادر به استفاده از جیمیل نبوده و اگر اپلیکیشنی را در گوشی اندرویدی خود خریداری کرده باشید دیگر قادر به دانلود آن نخواهید بود.

همچنین اگر اکانت گوگل را در گوشی اندرویدی خود وارد کرده باشید احتمالاً تنظیمات اندروید به همراه لیست مخاطبان شما در آن ذخیره شده و با حذف اکانت گوگل این اطلاعات را نیز از دست خواهید داد.

اگر کماکان قصد ادامه دارید به صفحه تنظیمات Google Account خود بروید و Close account and delete all services and info associated with it را انتخاب کنید. این عملیات هم به هیچ‌وجه قابل بازگشت نخواهد بود.

یاهو
سرویس‌های یاهو شاید در سایر کشورها به اندازه شبکه‌های قبلی محبوب نباشد اما کماکان در ایران کاربران خود را دارد. با حذف این اکانت هم علاوه بر مسنجر، ایمیل و تقویم یاهو اکانت فلیکر شما نیز حذف خواهد شد پس مراقب باشید.

حذف اکانت یاهو به سادگی امکان‌پذیر است؛ کافیست به این آدرس مراجعه کرده و مراحل ساده آن را طی کنید تا سال‌ها خاطرات یاهو و شکلک‌های محبوب آن را به فراموشی بسپارید.

لینکداین
حذف اکانت شما از این شبکه اجتماعی کاری هم کار ساده‌ای است. پس از لاگین کردن به اکانت خود به بخش Privacy & Settings مراجعه کرده و از Account گزینه Close Your Account را انتخاب کنید. حالا کافیست یک دلیل برای ترک این سرویس بتراشید و یک‌بار دیگر پسورد خود را تأیید کنید.

حذف تمامی اطلاعات شما از این سرویس و ایندکس گوگل ممکن است کمی به طول بیانجامد اما حداقل ایمیل‌های هرز اعصاب‌خرد‌کن LinkedIn برای همیشه متوقف خواهد شد.
منبع: فارنت


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

کانال تلگرام مفیدنیوز
کلیه حقوق محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع ميباشد.